Over Catawiki

Over Catawiki

Wekelijkse veilingen met bijzondere objecten
Het doel van Catawiki is om bijzondere objecten bereikbaar te maken voor iedereen. Op onze veilingen worden elke week dan ook vele duizenden bijzondere, zeldzame en unieke objecten aangeboden, die niet zomaar in een doorsnee winkel te vinden zijn.

Hoe het begon
Catawiki werd in 2008 opgericht als een website waar verzamelaars hun verzameling online kunnen bijhouden en bezoekers zelf items aan de catalogus kunnen toevoegen. De naam Catawiki is dan ook een samenvoeging van de woorden ‘catalogus’ en ‘wiki’. Sinds 2011 organiseert Catawiki wekelijkse veilingen in vele verschillende categorieĆ«n zoals kunst, oldtimers, antiek, horloges, sieraden, fashion, postzegels en boeken.

Professionele experts
De veilingen van Catawiki worden zorgvuldig samengesteld door ons team van experts. Zij garanderen een gevarieerd en kwalitatief hoogstaand aanbod aan kavels.

Catawiki trekt elke maand miljoenen bezoekers vanuit de hele wereld. Onze organisatie heeft daarom een sterke internationale focus en werknemers in heel Europa. Onze kantoren bevinden zich in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Italiƫ en Spanje.

Leave a Reply